top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Kunderne siger!

40 år gammelt gulv, bedre end nyt!
Vi har netop købt et hus i Hornbæk med laminatgulv og til vores store glæde lå det originale Junckers parketgulv under laminatgulvet.

Efter et mislykket gør-det-selv forsøg med olie og masser af støv, blev vi anbefalet Svendsen af en kunde i det lokale byggemarked. Dette skulle vise sig at være en rigtig god anbefaling. For ganske få midler fik Svendsen bragt det gamle gulv til live, og det langt flottere end vi havde håbet på.

Svendsen er professionel, effektiv og yderst behagelig - vi kan uden nogen forbehold anbefale Svendsens Gulvservice til alle andre der vil have et flot gulv.

Familien Christensen, Hornbæk


Tak for god service!
I starten af februar havde vi akut behov for hjælp til gulvene i vores hjem. Vi kontaktede jer, og heldigvis var I parate. Ofte har vi haft mindre heldige oplevelser med håndværkere, der ikke lever op til forventningerne, eller efter arbejdet lægger en kæmpe regning. Denne gang har vi været yderst tilfredse. Arbejdet startede til tiden. Gulvene blev perfekte. Der var gjort rent efter arbejdet. Og regningen landede præcis på det forventede.

Som sagt er vi meget taknemmelige for, at I kunne hjælpe med så kort varsel, og vi anbefaler jer varmt i hele vores omgangskreds.

Venlig hilsen

Carsten Rasmussen


Styr på alt
Vi er yderst tilfredse med resultatet! Og jeres måde at gribe opgaven an på. Alt kørte som aftalt, og der var styr på alt  - Selv firmabilerne stod flotte og nyvasket på vejen 
 
Du kan være sikker på, at vi vil bruge jer igen, hvis det bliver aktuelt og anbefale jer til venner og bekendte.
 
Glade og tilfredse hilsner
 
Torben & Charlotte Søkjær


Gulvafslibning - hvad siger kunderne

Svendsens Gulvservice ApS | H.P.Christensens vej 3 | 3000 Helsingør
Telefon: 49139280 | E-mail: info@svendsengulve.dk
Copyright © Svendsens Gulvservice ApS - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3