top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side Tilføj til favoriter E-mail side 

Gulvafslibning Hornbæk

Det er vigtigt, at dit trægulv bliver slebet og behandlet korrekt og med nænsomhed. Svendsens Gulvservice udfører professionel gulvafslibning i Hornbæk. Virksomheden er etableret i 1981 og det er stadig vores målsætning at være en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Vores dygtige medarbejdere anvender kun de nyeste og bedste svenske ørebro gulvmaskiner og det schweiziske kvalitets sandpapir SIA, der er med til at sikre en korrekt afslibning af dit trægulv.


Gulv behandling
Svendsens Gulvservice ApS kan behandle et gulv, så det fremstår i den kvalitet ethvert gulv fortjener. Det gælder alt fra den klasiske lak og olie behandling til moderne Hvidpigmenteret lakker og olier.

Vi sørger hele tiden for at holde os opdateret med de mest moderne teknikker og materiel, og kan klare alt fra kontorer og ejendomme til institutioner og parcelhuse.


Modtag et uforpligtigende tilbud på gulvafslibning og behandling af dit trægulv i Hornbæk
40 år gammelt gulv, bedre end nyt!
Vi har netop købt et hus i Hornbæk med laminatgulv og til vores store glæde lå det originale Junckers parketgulv under laminatgulvet.

Efter et mislykket gør-det-selv forsøg med olie og masser af støv, blev vi anbefalet Svendsen af en kunde i det lokale byggemarked. Dette skulle vise sig at være en rigtig god anbefaling. For ganske få midler fik Svendsen bragt det gamle gulv til live, og det langt flottere end vi havde håbet på.

Svendsen er professionel, effektiv og yderst behagelig - vi kan uden nogen forbehold anbefale Svendsens Gulvservice til alle andre der vil have et flot gulv.

Familien Christensen, Hornbæk

Svendsens Gulvservice ApS | H.P.Christensens vej 3 | 3000 Helsingør
Telefon: 49139280 | E-mail: info@svendsengulve.dk
Copyright © Svendsens Gulvservice ApS - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3